| Po drugiej stronie zwierciadła. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ted Mortos Czarodziej
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 05, 2011 6:16 am | |
| -Przepraszam bardzo, ale ujeżdżanie jednorożca nie jest taką prostą sprawą.!-odpowiedział. Ptem podszadł do Miszy i przysunął do niej twarz. -Ładnie pachniesz-powiedział. | |
|
| |
Aleissa Cheroke
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 05, 2011 6:24 am | |
| -Bardzo śmieszne. - prychnęła. Spoliczkowała Jeffa - Akysz demonie. Cienki jesteś. Ja ujeżdżałam smoka. | |
|
| |
Ted Mortos Czarodziej
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 05, 2011 6:28 am | |
| -O, a żebyś wiedziała, co ja ujeżdżałem.! Ohoho.!!-powiedział. -A tak w ogóle, to należy mi się coś za ślad na mym pięknym policzku-... i pocałował Miszę. Prościutko w usta. | |
|
| |
Aleissa Cheroke
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 05, 2011 6:31 am | |
| Trzepnęła go w drugi policzek. - Jak śmiesz? Czy ja Ci wyglądam na dzi.kę?! - klrzyknęła mu prosto w twarz | |
|
| |
Ted Mortos Czarodziej
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 05, 2011 6:32 am | |
| -Nie, przepraszam. Ale przynajmniej moje policzki są jednakowe^^-powiedział. -A co do dziwki, to oczywiście na ni ą nie wyglądasz, nie mówiąc tego o niej-tutaj wskazał na Cassie. | |
|
| |
Aleissa Cheroke
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 05, 2011 6:33 am | |
| - Bla, bla. - wytknęła jęzor - A Ty wyglądasz na alfonsa. - pryhnęła | |
|
| |
Ted Mortos Czarodziej
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 05, 2011 6:40 am | |
| -Niestety muszę Ci uświadomić, że nim nie jestem. Więc znów się mylisz, kochaniutka.!-powiedziawszy położył się na trawie w pobliżu nóg Miszy. -Perełko.!-zawołał na jednorożca.-Dotrzymaj mi towarzystwa, abym tu nie zwiędnął.!-zawołał. Jednorożec zato ze swoim pyskiem ułożył się przy druchu, rogiem dotykając Miszy. | |
|
| |
Ricky Mynard Hybryda
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 05, 2011 3:30 pm | |
| -Komu jeszcze to wydaje się dziwne? O_o-spytała. Jednak jakimś dziwnym sposobem zaraziła się od Jeff'a i zaczęła robić aniołki na trawie O_o. -Ale fajnie.!-krzyknęłą. -Misza, spróbuj!-krzyknęła do dziewczyny. | |
|
| |
Aleissa Cheroke
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Czw Paź 06, 2011 11:10 am | |
| Misza ostrożnie wstała i dołączyła do Amiry. - Uhu! - robiła aniołki _ Jak słitaśnie! | |
|
| |
Katerina Perseverantes
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Czw Paź 06, 2011 6:35 pm | |
| Jednocześnie z nadejściem Kateriny zaczął padać śnieg. Nie byłoby to jednak takie dziwne, gdyby nie to, że był różowy. - Czy ja jestem w wariatkowie? - spytała Katerina, ciekawie rozglądając się dookoła. - Nawet jeśli, chyba tu jeszcze trochę zostanę.
Ostatnio zmieniony przez Katerina Perseverantes dnia Pią Paź 07, 2011 5:09 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aleissa Cheroke
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Pią Paź 07, 2011 4:46 am | |
| - A zostań! - krzyknęła radosnie Misza | |
|
| |
Katerina Perseverantes
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Pią Paź 07, 2011 5:38 pm | |
| Katerina zaczęła się śmiać. Śnieg wokół niej zamieniał się w brokat o wszystkich kolorach tęczy. Zaledwie chwilę później z nieba spadały niebieskie róże, a gdy któryś pąk zetknął się z podłożem, stawał się małym, puszystym kotkiem. Niedługo później różany deszcz ustał, ale za to kraina z bajki pełniła funkcję przepełnionej kociarni. - Ktoś chciałby coś dodać? Nastąpiła chwila ciszy, po której nad Kateriną zawisł jakiś cień. Dziewczyna zadarła głowę do góry i zobaczyła ogromne, zielone cielsko. Doskonale widziała też jej ostre, zakrzywione pazury i długi ogon, który przy najlżejszym machnięciu mógł oznaczać śmierć dla osoby stojącej zbyt blisko. Bestia powoli obniżała lot. W końcu wylądowała niedaleko Kateriny. - Kto zamawiał smoka?! | |
|
| |
Ted Mortos Czarodziej
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. Sro Paź 12, 2011 7:29 am | |
| -Hej, bo mi jednorożca wystraszysz.!-przeraził się Jeff. -A wicie ci.? Mam pomysł. Zróbmy imprezkę.!-to powiedziawszy położył dużego liścia na ziemi i zaczęła z niego lecieć muzyka. Potem zaczął tańczyć makarenę. -Hej, dołączcie się.!-krzyknął do pozostałych kołków. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Po drugiej stronie zwierciadła. | |
| |
|
| |
| Po drugiej stronie zwierciadła. | |
|